Ovocno-čokoládový dezert

Tentokrát nás opäť zaujal recept z Kathushkinho kulinária. Vyberáme z neho chutnú maškrtu, z ktorej si za pomoci Chocoseenu vytvoríte hriešne sladkú a zdravú kombináciu. Pripravte si spolu s nami banány s čokoládou ako ich ešte nepoznáte! A najlepšie na tom je, že ich môžete zjesť toľko, koľko vládzete.

Banány s čokoládou

Dnes sa zoznámite so sladkým dezertom, pri ktorom si nemusíte robiť ťažkú hlavu z toho, že nezdravo zhrešíte… Ľahkou a hravou formou si vyrobíte vlastnú čokoládu, ktorá môže chuťovo konkurovať aj vašim obľúbeným cukrárňam. Obsahuje totiž špeciálne ingrediencie – kokosové maslo, sirup z agáve a mletý koreň maca. Všetky suroviny nájdete v obchode so zdravou výživou alebo v každej biopredajni.

Suroviny:

Banány, datle, hrozienka. Na čokoládu: 1 KL bio kakaového prášku, 1 KL agávového sirupu, 1KL kokosového masla, 1/2 KL lyžičky mletého koreňa maca.

ČÍTAJ CELÝ RECEPT

Kathushkin tip pre zdravyanezavisly.sk

„Nahraďte kakao potravinovým doplnkom Chocoseenom a z čokolády sa tak razom stane vitamínová a výživová bomba pre vás i vaše deti.“

Chocoseen je lahodný kakaový nápoj pre dospelých i deti. Obsahuje základnú dennú dávku vitamínov a minerálov a tvorí tak ideálny prostriedok pre ochranu zdravia. Preventívne pôsobí proti vzniku infekčných ochorení a stimuluje imunitný systém. Chocoseen je zdravá pochúťka pre celú rodinu.

Dobrú chuť praje zdravyanezavisly.sk!

Klikni SEM a ochutnajte výživný snack zo semiačok.

Klikni SEM a uvarte si zdravú cviklovú polievku podľa Paula C. Bragga.


Kathushkine kulinárium je pravidelnou štvrtkovou rubrikou internetového magazínu Oslavuj.sk. Autorkou je Katarína Kosturská, aktívna súčasť tvorivého tímu zdravyanezavisly.sk. Prináša svojim čitateľom recepty plné nápadov, pestrých fotografií a skvelej chuti. Autorkine recepty sú prepracované do zdravšej alternatívy s príklonom k princípom makrobiotiky, živej strave alkalického životného štýlu.

Foto: www.drnona.com, Katharina K.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *