Vianočné vyhodnotenie roka 2011

V utorok 20. decembra 2011 sa v priestoroch distribučného centra Dr. Nona v Košiciach uskutočnilo vianočné vyhodnotenie roka vrámci cyklu Praktických školení lídrov. Stretnutie prebiehalo pod organizátorskou taktovkou Gold Directora Jozefa Filu.

Jozef Fila

Zúčastnila sa ho takmer štyridsiatka pracujúcich riaditeľov spoločnosti Dr. Nona z celého východného Slovenska. Po úvodnom privítaní prišiel na rad stručný prehľad práce siete a statusových riaditeľov v priebehu uplynulých 11 mesiacov.

manželia Kunecoví

Nasledovalo dlhoočakávané sponzorské oceňovanie najaktívnejších spolupracovníkov spojené so štedrým vianočným odmeňovaním. Otvoril sa tak priestor pre všetkých, ktorí túžili vyjadriť svoju vďaku a uznanie za zodpovednú spoluprácu svojim priateľom a kolegom.
Viac z atmosféry nájdete dole vo fotogalérii.

Po skončení oficiálnej časti sa otvoril priestor pre nezáväzné posedenie a rozhovory spojené s chutným predvianočným občerstvením z kuchyne p. Gabiky Kunecovej a Slavomíra Sekelského. Podávalo sa červené vínko zo súdka Jozefa Čopa a čerstvo odšťavená grepová šťava so zázvorom. Bodkou za programom bola spoločná prechádzka košickými vianočnými trhmi a večerný kalíštek sladkej medoviny.

Foto & video: Katharina K. pre zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *