Stabilní a noví statusoví riaditelia II. 2012

V spoločnosti Dr. Nona starostlivo sledujeme rast a prácu všetkých našich spolupracovníkov a z ich úspechov a pokrokov sa zakaždým úprimne tešíme. Na sklonku konca roka si preto dovolíme tvrdiť, že druhá polovica roka 2012 patrila ženám. Ktorým konkrétne?

Stabilný Group Director

Yuliya Sholtesova

Yuliya Sholtesova zo Sečoviec patrí do pracovného tímu Silver Directora Slavomíra Sekelského. Status Group Directora dosiahla po prvýkrát v júli tohto roku. Hneď v zápätí na to ho už aj 2x po sebe obhájila. Stala sa preto nielen novou, ale rovno aj Stabilnou Group Directorkou. A k tomuto vynikajúcemu výsledku jej srdečne blahoželáme!

Prečítajte si aj: Stabilní a noví statusoví riaditelia I.

Nový Group Director

Helena Červienková

Helena Červienková z Bojníc je priamou riaditeľkou Group Directorky Gabriely Dereníkovej a líderkou bojnického regiónu. Status Group Directora dosiahla po prvýkrát v novembri tohto roku. Stala sa tak najčerstvejšou posilou statusových riaditeľov na Slovensku. K udržaniu statusu a ďalšiemu rozvoju jej prajeme veľa síl a dobrej energie!

Prečítajte si aj: TOP 7 statusových skokanov roka 2011

Dlhodobo najvyšší skupinový objem

Kveta Predmerská

Kveta Predmerská z Bratislavy sa vyznačuje pravidelne vysokým skupinovým objemom bodov GVU už od marca tohto roku, a teda prakticky od prvej chvíle, čo vstúpila do spoločnosti Dr. Nona. Vo výsledkových tabuľkách obsadzuje zakaždým popredné miesta. S nadšením a elánom spolupracuje v tíme Silver Directorky Dany Balážovej. Do ďalšieho pôsobenia jej prajeme veľa úsmevov a skvelých výsledkov!

Prečítajte si aj: Kvartálny seminár Donovaly 2012

Nové decembrové statusové riaditeľky (aktualizácia)

Aktualizácia zo dňa 16. januára 2013

V priebehu posledného kalendárneho mesiaca roka 2012 dosiahli ďalšie dve dámy nové statusové zaradenie. Sú nimi Cecília Heželová z Michaloviec, ktorá sa môže popýšiť čerstvým titulom Group Directorky a Alexandra Pišoftová z Bratislavy, ktorá do nového roka vstúpila ako Master Director. Gratulujeme!

Vysvetlenie statusov a pojmov:

Dosiahnutie statusu Group Directora znamená 2 pracujúcich riaditeľov a globálny objem bodov minimálne 5 000. Dosiahnutie statusu Master Directora znamená 4 pracujúcich riaditeľov a globálny objem bodov minimálne 25 000.

Skupinový objem bodov GVU znamená počet bodov riaditeľa, ktoré vytvoril so svojou skupinou rozvoja.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *