VIDEO: Produkcia Dr. Nona – predstavenie a základné informácie

S radosťou vám prinášame nový formát spracovania produkcie Dr. Nona, pod ktorý sa osobne podpísali absolútni TOP-lídri dvoch krajín – Master Director Michael Moder za Českú republiku a Gold Director & Senator Jozef Fila za Slovensko.

Tí nám jednoduchou a zrozumiteľnou formou postupne predstavia každý zo širokej škály výnimočných produktov Dr. Nona. Všetky sú jedinečné práve patentovaným obsahom Archeabaktérie, Halo komplexu a sú plné výťažkov a minerálov z Mŕtveho mora. Viac o tom sa dočítate aj TU.

Stručný prehľad jednotlivých častí:

  • 01.časť – Produkty Dr. Nona všeobecne, úvod do problematiky
  • 02.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona RAVSEEN
  • 03.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona REUMOSEEN
  • 04.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona CLEANSEEN
  • 05.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona OKSEEN
  • 06.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona FÁZA 3
  • 07.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona GOLDSEEN
  • 08.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona NEWSEEN a YAMSEEN
  • 09.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona LOVSEEN
  • 10.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona FEMSEEN
  • 11.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona LOOKSEEN
  • 12.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona HALO GYSEEN
  • 13.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona HALO PULMOSEEN
  • 14.časť – Bylinkový čaj Dr. Nona HALO GONSEEN
  • 15.časť – Kozmetický preparát Dr. Nona SOLI Z MŔTVEHO MORA
  • 16.časť – Doplny výživy HALO SOUPSEEN, HALO DAKSEEN a HALO CHOCOSEEN
  • 17.časť – Bylinný sirup BARISEEN
  • 18.časť – Kozmetika Dr. Nona – DYNAMICKÝ HYDRATAČNÝ KRÉM, BALZAM NA OČNÉ VRÁSKY, TELOVÉ MLIEKO SOLARIS a KRÉM NA RUKY A NECHTY
  • 19.časť – ÚSTNA VODA
  • 20.časť – Ovocný sirup Dr. Nona HALO IMUNSEEN
  • 21.časť – Kozmetika Dr. Nona – ŠAMPÓN NA ČASTÉ POUŽITIE, MINERÁLNY KONDICIONÉR a HALO GEL
  • 22.časť – Kozmetika Dr. Nona – OBKLADY Z MŔTVEHO MORA, BAHENNÁ MASKA a ZUBNÁ PASTA SHENSEEN PLUS
  • 23.časť – Tobolkový preparát HALO GYSEEN a sirup HALO IMUNSEEN

Videopredstavenie produkcie Dr. Nona:

23.časť – Tobolkový preparát HALO GYSEEN a sirup HALO IMUNSEEN

Halo Gyseen je výživový doplnok novej generácie pre starostlivosť o zdravie! Ide o jedinečnú pomoc pri problémoch s tlakom, cukrovke a nadváhe. Pôsobí aj pri zníženej sexuálnej aktivite – zníženej potencii u mužov a libida u žien. Podporuje funkciu pečene a pankreasu, reguluje hladinu glukózy v tele. Halo Gyseen znižuje chuť do jedla, stimuluje metabolizmus, zlepšuje funkciu pečene a pankreasu a prispieva k normalizácii tlaku a pri problémoch s potenciou.

Halo Imunseen je jedinečná kombinácia Halo Komplexu na báze minerálov z Mŕtveho mora a výťažku z Archebaktérie, s extraktom z plodov bazy čiernej, zinku a vitamínu C. Má široké spektrum pozitívnych účinkov, predovšetkým pri problémoch dýchacieho, nervového a hormonálneho systému. Halo Imunseen podporuje obranyschopnosť organizmu, pomáha pri nachladnutí, viróze a obličkových ťažkostiach, podporuje hormonálny systém a zvyšuje sexuálnu túžbu u mužov i žien, pomáha pri problémoch s trávením, vyrovnáva hladinu glukózy v krvi, vyživuje vlasy, pokožku a nechty, napomáha hojeniu drobných poranení na pokožke, pomáha zlepšovať pamäť, stabilizuje nervový systém, pomáha pri emocionálnom vypätí a strese.

________________________________________________________________________________

22.časť – Kozmetika Dr. Nona – OBKLADY Z MŔTVEHO MORA, BAHENNÁ MASKA a ZUBNÁ PASTA SHENSEEN PLUS

Obklady z vody Mŕtveho mora Vám umožnia vyskúšať liečivú silu prastarých vôd Mŕtveho mora. Priaznivý účinok unikátneho Halo Komplexu je posilnený pridaním aromaterapeutických olejov. Zabezpečí Vám rýchlu prirodzenú pomoc vody Mŕtveho mora pri drobnom mechanickom či chemickom poškodení pokožky a menších popáleninách.
Praktické balenie umožňuje použiť Obklady z vody Mŕtveho mora na cestách ako príručný dezinfekčný prostriedok. Obklady čistia a osviežujú pokožku, pôsobia antisepticky, zastavujú drobné krvácania, pomáhajú regenerácii pokožky pri popáleninách a chemickom či mechanickom poškodení a zlepšujú štruktúru pokožky.

Pleťová bahenná maska Dr. Nona Vám pomôže rýchlo odstrániť príznaky únavy, znížiť tvorbu vrások, zlepšiť krvný obeh a rozjasniť tvár. Účinnosť Pleťovej bahennej masky bola dosiahnutá komplexným účinkom prírodných zložiek bahna z Mŕtveho mora, Halo Komplexu a aromatických olejov. Pleťová bahenná maska vyživuje pokožku, zvyšuje jej pružnosť, regeneruje bunky pleti a výsledkom je jedinečný omladzujúci účinok. Pleťová bahenná maska je vysoko efektívnym kozmetickým nástrojom pre boj s akné a riešením rôznych kožných problémov. Pleťová bahenná maska redukuje vrásky, vyhladzuje pokožku, dáva jej svieži vzhľad, znižuje výskyt akné a vyživuje pokožku.

Zubná pasta Shenseen Plus chráni pred chorobami spojenými s bolesťou zubov a problémami ústnej dutiny. Funguje remineralizujúco, poskytuje maximálnu ochranu a znižuje zubný povlak. Pasta má príjemnú chuť, ktorá po dlhú dobu poskytuje pocit sviežosti a čistoty. Dôkladne čistí, vyživuje a bieli zuby, chráni proti kazu a plaku, znižuje citlivosť zubov a ďasien, pomáha pri vstrebávaní minerálov. Je určená pre každodennú ústnu hygienu.

________________________________________________________________________________

21.časť – Kozmetika Dr. Nona – ŠAMPÓN NA ČASTÉ POUŽITIE, MINERÁLNY KONDICIONÉR a HALO GEL

Šampón na časté použitie je vhodný ku každodennému umývaniu všetkých typov vlasov, aj poškodených. Jeho zloženie je upravené tak, aby vyživovalo vlasy a pokožku hlavy, ale zároveň ich nedráždilo. Vďaka Halo Komplexu pôsobí na pokožku hlavy ako antioxidant a napomáha regenerácii buniek. Tento šampón je vhodný pre celú rodinu a je možné ho použiť ako jemný sprchový gél, alebo emulziu na očistenie tváre. Šampón na časté použitie navyše umýva vlasy jemne a bez podráždenia, vyživuje vlasy a pokožku hlavy, dodáva vlasom jemný a hodvábny vzhľad a je vhodný i pre mastné a zničené vlasy.

Minerálny kondicionér zabraňuje vypadávaniu vlasov, obnovuje lesk vlasov farbených a po trvalej ondulácii. Spomaľuje proces šedivenia. Vlasy sú viditeľne silnejšie, lesklejšie a odolnejšie proti poškodeniu. Vlasy sú odrazom stavu nášho tela, a tak, ak je človek v strese, unavený alebo podráždený, vlasy sa stávajú krehkými, suchými a bez lesku. Mnohé problémy vlasov a vlasovej pokožky sú spojené s nedostatkom určitých látok v tele. Vďaka unikátnemu Halo Komplexu môže telo absorbovať tieto prvkov cez pokožku hlavy.  Kondicionér vyživuje pokožku hlavy, posilňuje vlasy a zabraňuje ich štiepeniu, redukuje vypadávanie vlasov a stimuluje ich rast, zlepšuje krvný obeh, obnovuje pružnosť, vlasy sa stávajú lesklé a hodvábne a regeneruje vlasy vysušené a po farbení.

Halo Gel je jediný sprchový gél na svete vyrobený na základe vzácneho bahna z Mŕtveho mora! Halo Gel ponúka hĺbkové a komplexné čistenie pokožky, napomáha obnove buniek pokožky využitím štruktúry odumierajúcich buniek. Zloženie sprchového gélu umožňuje, aby aktívne prvky bahna z Mŕtveho mora rýchle prenikli cez pokožku do organizmu. Svoj názov dostal výrobok na počesť Halobaktérií, do ktorej skupiny patrí aj Archebaktéria, obsiahnutá v Halo Komplexe. Halo Gel čistí pokožku tela bez podráždenia, obnovuje elasticitu pokožky, regeneruje a pomáha prekrvovať pokožku a má upokojujúce a protizápalové účinky.

________________________________________________________________________________

20.časť – ovocný sirup HALO IMUNSEEN

Halo Imunseen je jedinečná kombinácia Halo Komplexu na báze minerálov z Mŕtveho mora a výťažku z Archebaktérie, s extraktom z plodov bazy čiernej, zinku a vitamínu C. Má široké spektrum pozitívnych účinkov, predovšetkým pri problémoch dýchacieho, nervového a hormonálneho systému. Halo Imunseen podporuje obranyschopnosť organizmu, pomáha pri nachladnutí, viróze a obličkových ťažkostiach, podporuje hormonálny systém a zvyšuje sexuálnu túžbu u mužov i žien, pomáha pri problémoch s trávením, vyrovnáva hladinu glukózy v krvi, vyživuje vlasy, pokožku a nechty, napomáha hojeniu drobných poranení na pokožke, pomáha zlepšovať pamäť, stabilizuje nervový systém, pomáha pri emocionálnom vypätí a strese.

________________________________________________________________________________

19.časť – ÚSTNA VODA

Ústna voda Dr. Nona je komplexné riešenie pre problémy s ústnou dutinou. Tieto môžu často končiť až chirurgickými zákrokmi. Ak chcete ísť životom s úsmevom, tak tento výrobok je určený práve pre Vás. Ústna voda pôsobí preventívne proti zubnému kameňu, pomáha pri problémoch s ďasnami, znižuje zápach z úst, uľavuje pri nachladení a zápaloch horných dýchacích ciest, pôsobí antibakteriálne, dezinfikuje ústnu dutinu aj drobné ranky pokožky a regeneruje mikroflóru sliznice ústnej dutiny, žalúdka a čriev.

________________________________________________________________________________

18.časť – Kozmetika Dr. Nona – DYNAMICKÝ HYDRATAČNÝ KRÉM, BALZAM NA OČNÉ VRÁSKY, TELOVÉ MLIEKO SOLARIS a KRÉM NA RUKY A NECHTY

Dynamický hydratačný krém hydratuje a omladzuje pokožku. Je to Kráľ krémov, ktorý vyživuje zrelú pleť a spomaľuje procesy starnutia v každom veku. Cez pokožku priaznivo pôsobí na imunitný systém. Špeciálnou vlastnosťou tohto krému je jeho schopnosť posilňovať telo pri veľkej únave alebo celkovom oslabení, dodáva energiu a zvyšuje tonus organizmu. Stimuluje látkovú výmenu pokožky, pomáha zachovať zdravú, pevnú a elastickú kožu, upokojuje podráždenú pokožku a priaznivo ovplyvňuje emocionálny stav.

Balzam na očné vrásky je schopný eliminovať nepríjemné pocity v očiach po bezsennej noci a dlhej práci s počítačom a odstrániť tmavé kruhy pod očami. Ak sú oči zrkadlom do duše, potom jemnú a citlivú pleť pod očami môžeme nazvať zrkadlom stavu nášho organizmu. Tmavé kruhy pod očami sa neobjavujú bez dôvodu. Sú následkom únavy, napätia, bolesti, stresu a depresie. Balzam na očné vrásky tiež vyživuje pokožku okolo očí a obnovuje pružnosť, znižuje únavu a začervenanie očí a ich slzenie, znižuje tvorbu vrások a pomáha pri problémoch s prostatou a hemeroidoch.

Telové mlieko Solaris má široké spektrum účinkov v každodennej starostlivosti o pokožku. Regeneruje a napomáha obnove pokožky a chráni ju pred negatívnymi vplyvmi súčasného životného prostredia. Nebezpečné ultrafialové lúče, zvýšená rádioaktivita, znečistená voda, pôda a zlé stravovacie návyky spôsobili vysoký nárast rakovinových ochorení. Prvý, kto trpí týmito nepríjemnými faktormi, je naša pokožka! Je dôležité o ňu dbať a ošetrovať ju tými najlepšími prostriedkami, aby vydržala zdravá čo najdlhšie. telové mlieko Solaris pôsobí ako prevencia pokožky pred popáleninami spôsobenými rôznymi typmi ožiarenia, upokojuje podráždenú kožu po opaľovaní na slnku alebo v soláriu, napomáha rekonvalescencii pri omrzlinách a popáleninách, znižuje výskyt pigmentových škvŕn a začervenanie , upokojuje pokožku po holení alebo pri inom drobnom poranení.

Krém na ruky a nechtyvám pomôže pri problémoch s kožnými defektmi alebo plesňami a pri malých poraneniach a odreninách. Hojivá súčinnosť HaloKomplexu a aromaterapeutických olejov umožňuje úspešne použiť krém na riešenie problémov, ktoré vznikajú ako dôsledok metabolických porúch. Nezanecháva na pokožke mastný film, znižuje potenie rúk a nôh. Potenie nôh je možné významne znížiť, pokiaľ krém budete používať po kúpeľoch v Soliach Dr. Nona. Krém na ruky a nechty tiež tíši svrbenie pokožky, pôsobí antisepticky a hojivo pri malých poraneniach pokožky, vyživuje nechtové lôžko a spevňuje nechty.

________________________________________________________________________________

17.časť – Bylinný sirup Dr. Nona BARISEEN

Bariseen je chutný bylinný sirup, ktorý bol vytvorený predovšetkým pre deti. Je známa vec, že v detskom kolektíve sa ľahko šíria rôzne druhy vírusových ochorení. Bariseen upokojuje kašeľ a predchádza vzniku infekcií horných a dolnch dýchacích ciest. Stimuluje imunitný systém, slúži na regeneráciu dýchacích ciest, uľahčuje vykašliavanie hlienu  chráni sliznicu.

________________________________________________________________________________

16.časť – Doplny výživy HALO SOUPSEEN, HALO DAKSEEN a HALO CHOCOSEEN

Halo Soupseen je rýchle a zdravé riešenie vo chvíľach únavy. V dnešnej uponáhľanej dobe je čím ďalej zložitejšie udržať si energiu a vitalitu. Vďaka obsahu vitamínov, minerálov a Halo komplexu je polievka Soupseen schopná dodať nášmu telu potrebné látky, vrátiť mu energiu a regenerovať organizmus, hoci jej príprava zaberie iba pár minút. Stimuluje imunitný systém, napomáha regenerácii organizmu pri ochoreniach a pri rekonvalescencii, dodáva telu potrebnú dávku vitamínov a minerálov, dodáva telu potrebné látky pri diétnom režime, stabilizuje funkcie tráviaceho systému, posilňuje organizmus pri strese a vyčerpaní a normalizuje metabolizmus.

Halo Dakseen je vďaka vysokému obsahu vitamínov a minerálnych látok vynikajúcim prostriedkom pre zachovanie zdravého a odolného organizmu v každom období. Vyvážená kombinácia prírodných zložiek a Halo komplexu vhodne dopĺňa bežnú stravu a prispieva k udržaniu zdravia a vitality celej rodiny. Halo Dakseen odáva telu energiu a vitalitu, zlepšuje koncentráciu, stimuluje imunitný systém, vhodný v rámci programu znižovania cholesterolu a úpravy hladiny cukru v krvi, napomáhá regenerácii organizmu po chorobe a užívaní antibiotík, dodáva telu potrebné látky pri diétach a znižuje pocit hladu, stimuluje metabolizmus a zlepšuje trávenie. VIAC O HALO DAKSEENE SA DOČÍTATE TU.

Halo Chocoseen obsahuje celé spektrum vitamínov a minerálov a v kombinácii s HALO komplexom tvorí ideálny prostriedok pre ochranu zdravého organizmu. Je to zdravá pochúťka pre celú rodinu, ktorú si obľúbia najmä deti. Halo Chcoseen pomáha zlepšiť pamäť, chráni proti vírusovým ochoreniam, stimuluje imunitný systém, posiluje organizmus, má antioxidačné vlastnosti a dodáva telu potrebné vitamíny a minerály. VIAC O HALO CHOCOSEENE SA DOČÍTATE TU.

________________________________________________________________________________

15.časť – Kozmetický preparát Dr. Nona SOLI Z MŔTVEHO MORA

Kúpeľové soli Mŕtveho mora Dr. Nona sú unikátna možnosť ako využiť kúzlo ponorenia sa do liečivej vody Mŕtveho mora vo vlastnej vani! Kúpele v soliach poskytujú uvoľnenie pri fyzickom a psychickom vyčerpaní, regenerujú životné sily, tonizujú organizmus. Ponúkame štyri druhy solí v jednom balení. Všetky obsahujú rovnakú sadu unikátnych solí Mŕtveho mora, ale navzájom sa líšia aromaterapeutickými prísadami – esenciami olejov z eukalyptu, rozmarínu, tymianu, levandule, harmančeka, ylang-ylangu, patchouli a anízu. Upokojujú, vyvolávajú pocit relaxácie a vnútorného pokoja, napomáhajú regenerácii organizmu v priebehu rekonvalescencie, tonizujú organizmus a upravujú prekrvenie pokožky a zvyšujú sexuálnu túžbu.

________________________________________________________________________________

14.časť – Bylinkový čaj Dr. Nona HALO GONSEEN

Čaj Halo Gonseen slúži k očiste organizmu, zaťažovaného nevhodnou stravou, stresom a znečisteným ovzduším. Tento zázračný bylinkový čaj má silný pozitívny vplyv na tráviaci, dýchací, imunitný i nervový systém. Má blahodarné účinky pri všetkých druhoch oslabenia organizmu, podporuje proces regenerácie a zvyšuje odolnosť. Halo Gonseen má antioxidačné a revitalizačné účinky, upokojuje pri strese a nervovom vypätí, odstraňuje toxíny a škodlivé látky z tela, podporuje stimuláciu imunitného systému a posilňuje organizmus pri vírusových ochoreniach a infekciách.

________________________________________________________________________________

13.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona HALO PULMOSEEN

Halo Pulmoseen je efektívnym pomocníkom pri pľúcnych ochoreniach a dýchacích problémoch. Stimuluje imunitu a neutralizuje voľné radikály. Zvyšuje odolnosť proti infekciám a vírusom. Odporúča sa užívať hlavne v zime a pri prudkých zmenách klímy, kedy je organizmus menej odolný. VIAC O HALO PULMOSEENE SA DOČÍTATE TU.

________________________________________________________________________________

12.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona HALO GYSEEN

Halo Gyseen je najnovší produkt spoločnosti Dr. Nona. Ide o jedinečnú pomoc pri problémoch s tlakom, cukrovke a nadváhe. Pôsobí aj pri zníženej sexuálnej aktivite – zníženej potencii u mužov a libida u žien. Podporuje funkciu pečene a pankreasu, reguluje hladinu glukózy v tele. Znižuje chuť do jedla, stimuluje metabolizmus, zlepšuje funkciu pečene a pankreasu a napomáha normalizácii tlaku. VIAC O HALO GYSEENE SA DOČÍTATE TU.

________________________________________________________________________________

11.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona LOOKSEEN

Lookseen spúšťa prirodzené rezervy organizmu, posilňuje a vyživuje oči. Očné problémy sú často dôsledkom procesu starnutia či ochorení, ako je cukrovka, vysoký krvný tlak, ateroskleróza a mnoho ďalších.
Lookseen pomáha pri zápaloch očných viečok a sliznice, pri prevencii očných ochorení, zlepšuje prekrvenie sietnice, očných svalov a ďalších svalových vlákien, zlepšuje funkcie zraku, zraková ostrosť, zorné pole a farebnú citlivosť očí a upokojuje unavené oči (napr. po dlhej práci s PC).

________________________________________________________________________________

10.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona FEMSEEN

Femseen je ideálny prostriedok pre ženy v menopauze. Pri menopauze sa ženský organizmus mení, znižuje sa produkcia hormónu estrogén a mnohé ženy trpia rôznymi negatívnymi príznakmi, ako sú návaly tepla, potenie, závraty, migrény, búšenie srdce, zmeny nálady a nervozita. Tieto problémy sa môžu znížiť práve pomocou estrogénov, ale niektoré ženy nemôžu užívať hormonálne prípravky, pretože trpia vyšším tlakom, ochoreniami pečene a obličiek alebo žilovou trombózou.
Femseen je čisto prírodný produkt, ktorý na základe sójového fytoestrogénu regeneruje ženské telo, dodáva mu energiu a eliminuje negatívne prejavy menopauzy. Je vhodný aj pre ženy, ktoré z rôznych príčin nemôžu užívať tradičnú hormonálnu liečbu.

________________________________________________________________________________

09.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona LOVSEEN

Lovseen pomáha v období zvýšenej fyzickej a psychickej námahy a dobíjania síl. Je vhodný predovšetkým pri štúdiu a práci, ktorá vyžaduje zvýšenú koncentráciu. Kombinácia účinných zložiek priaznivo pôsobí pri zníženej potencii a frigidite, ktorých príčinou je únava a vyčerpanie organizmu. Lovseen taktiež pomáha zmierniť depresie a stavy melanchólie.

________________________________________________________________________________

08.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona NEWSEEN a YAMSEEN

Newseen je v dnešnej modernej dobe plnej neustáleho stresu a veľkého náporu informácií, nenahraditeľným doplnkom. Naše telo potrebuje účinnú pomoc pri udržiavaní zdravia a rovnováhy. Newseen má mierne sedatívny účinok, normalizuje funkciu nervového systému a je užitočný predovšetkým pri náročných činnostiach, vyžadujúcich vysokú koncentráciu.

Yamseen vznikol spojením starých a osvedčených receptúr s novými technológiami. Je to vynikajúci preparát, ktorý pomáha pri stresových stavoch, nespavosti a nervozite. Má blahodarné účinky na nervový systém a preventívne pôsobí proti srdcovým poruchám. Upokojuje organizmus a chráni pred nervovým vypätím.

________________________________________________________________________________

07.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona GOLDSEEN

Goldseen je jedinečným produktom, ktorý vďaka HaloKomplexu (ktorého súčasťou je aj Archebaktéria – materská bunka) a koenzýmu „Ultra-some Q10“ (je 5 krát efektívnejší ako bežný Q10) nemá vo svete obdobu. Vzhľadom k svojmu zloženiu sa radí medzi najlepšie prírodné profylaktické prostriedky pri mnohých problémoch, najmä srdcovo-cievnych. Vlastnosti koenzýmu Q10 sú dlhodobo známe a naďalej sú objavované jeho ďalšie pozitívne vplyvy na ľudský organizmus.

________________________________________________________________________________

06.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona FÁZA 3

Fáza-3 je vynikajúci prírodný prostriedok pre harmonizáciu hormonálneho systému a normalizáciu funkcií štítnej žľazy. Vyživuje vlasy dôležitými minerálnymi látkami a vďaka obsahu aminokyselín prispieva k posilneniu vlasových folikul a tým aj rastu vlasov.

________________________________________________________________________________

05.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona OKSEEN

Okseen je veľmi účinný antioxidant. Bráni organizmus proti škodlivým vplyvom znečisteného prostredia, stresu a nezdravého stravovania. Odbúrava voľné radikály – škodlivé prvky, ktoré napádajú bunkové tkanivo. Stimuluje imunitný systém a tým napomáha organizmu vyrovnať sa s rôznymi druhmi vírových ochorení a infekcií.

________________________________________________________________________________

04.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona CLEANSEEN

Cleanseen je vynikajúci prostriedok pre čistenie Vášho organizmu. Vylučuje z tela toxické látky, prispieva k obnoveniu črevnej mikroflóry, aktivuje metabolizmus a odstraňuje nepríjemné tlaky v oblasti okolo žalúdka. Pomáha pri rôznych problémoch tráviaceho systému a pri chronických zápchach.

________________________________________________________________________________

03.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona REUMOSEEN

Reumoseen – je jedinečný prostriedok, ktorý pomáha hlavne pri fyzickej záťaži a problémoch s kĺbmi. Pôsobí blahodarne na podpornú a svalovú sústavu a pomáha odstrániť pocit „ťažkých nôh“. Urýchľuje proces rekonvalescencie po zlomeninách a pôsobí ako prevencia proti vzniku reumy. Posilňuje organizmus pri fyzickej záťaži.

________________________________________________________________________________

02.časť – Tobolkový preparát Dr. Nona RAVSEEN

Ravseen – má blahodarné účinky na imunitný systém. Stimuluje ochranné funkcie organizmu a zvyšuje jeho odolnosť. Znižuje hladinu tukov a cholesterolu, napomáha tak zníženiu váhy. Je to vysoko účinný antioxidant.

________________________________________________________________________________

01.časť – Produkty Dr. Nona všeobecne, úvod do problematiky

UPOZORNENIE: Aj keď postupy, pravidlá a odporúčania, ktoré zaznejú v tomto videu môžu byť užitočné, majte na pamäti, že spoločnosť Dr. Nona International Ltd. a ani jej zástupcovia a distribútori týmto neposkytujú nijaké konkrétne lekárske, psychologické, emocionálne a duchovné poradenstvo.
Každý človek má svoje jedinečné potreby a toto video nemôže zohľadniť všetky rozdiely medzi jednotlivými ľuďmi. Každý človek by sa mal zapojiť do programu regenerácie, prevencie alebo celkovej podpory zdravia iba na základe konzultácie s lekárom.

________________________________________________________________________________

Kto je kto?

Michael Moder – je český TOP-líder spoločnosti Dr. Nona, alternatívny terapeut, poradca pre výživu a fitness, spisovateľ a lektor. Viac info pre ČR: www.eshop-drnona.cz

Jozef Fila – je európsky TOP-líder spoločnosti Dr. Nona, člen celosvetového prezidentského Senátu Dr. Nona, motivačný rečník, nutričný poradca a Coach zdravia. Viac info pre SR: www.zdravyanezavisly.sk

Oficiálne stránky spoločnosti Dr. Nona sú www.drnona.eu.

________________________________________________________________________________

Strih a kamera: Michael Moder
Foto: www.drnona.com

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *