Japonský liek na všetko – polievka Miso

Z Kathushkinho kulinária tentokrát vyberáme japonskú polievku Miso. O mise sa píše ako lieku takmer na všetko – zlepšuje stav ciev, znižuje hladinu cholesterolu a z tela odvádza škodlivé a rádioaktívne látky. Všeobecne je miso vhodné pri celkovej slabosti, na prehriatie organizmu, na podporu tvorby mlieka mamičiek a neutralizuje aj otravu nikotínom.

Miso polievka

Jedna z najzdravších. Jej základnou zložkou je špeciálna sójová pasta. Obľúbená nielen u vegetariánov. Uvarte si u vás doma tradičnú japonskú polievku zvanú miso.

Suroviny:

2 mrkvy, 1 cibuľu, 1 pór, peržlenovú vňať, 2 PL miso pasty, 2 PL morských rias, 1 PL sezamového oleja, 50 g tenkých ryžových rezancov, 1 l vody.

ČÍTAJ CELÝ RECEPT

Kathushkin tip pre zdravyanezavisly.sk:

“Do hotovej naservírovanej polievky vmiešajte, ako je už „Noňáckym“ zvykom, 1 polievkovú lyžicu Soupseenu. Už aj tak zdravú polievku tak obohatíte o všetky minerálne látky, stopové prvky a autotrofný systém.”

Polievka Soupseen je rýchle a zdravé riešenie vo chvíľach únavy. V dnešnej uponáhľanej dobe je čím ďalej zložitejšie udržať si energiu a vitalitu. Vďaka obsahu vitamínovminerálov bioorganominerálneho komplexu je polievka Soupseen schopná dodať nášmu telu potrebné látky, vrátiť mu energiu regenerovať organizmus, pričom jej príprava zaberie iba pár minút.

Dobrú chuť praje zdravyanezavisly.sk!

Ďalšie recepty:

——————————————————————————————————————————————-

Kathushkine kulinárium je pravidelnou štvrtkovou rubrikou internetového magazínu Oslavuj.sk. Autorkou je Katarína Kosturská, aktívna súčasť tvorivého tímu zdravyanezavisly.sk. Svojim čitateľom prináša recepty plné nápadov, pestrých fotografií a skvelej chuti. Autorkine recepty sú prepracované do zdravšej alternatívy s príklonom k princípom makrobiotiky, živej strave a alkalického životného štýlu.

Foto: www.drnona.com, Katharina Kosturska

Comments

  1. Sumo Boss says:

    Som rad ze sa najde aj par receptov na miso polievku v Slovencine. Dnes som zrovna zverejnil videorecept na miso polievku z cerveneho miso:
    https://www.youtube.com/watch?v=8SMdR8Q1WNk

    1. admin says:

      Ďakujeme za pochvalu! Krásne video, gratulujeme. Veľa úspechov prajeme 🙂

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *